2017年5月9日星期二

最後的預言: 美國的未來(2017〜及之後)一套Trey Smith記錄片

The LAST prophecy: FUTURE of AMERICA (2017 ~ BEYOND) a Trey Smith documentary 
最後的預言: 美國的未來(2017〜及之後)一套Trey Smith記錄片
2017年4月2日
Donald Trump, Barrack Obama, Israel and America are all in prophecy. Many ask: "Where is the United States" in prophecy? What is the future of America? Is America in Prophecy?
The Answer is YES. America is in prophecy.
特朗普、奧巴馬、以色列和美洲全都在預言中, 許多人問:預言中“美國在哪裡”? 美國的將來好何? 美國是否在預言中呢?
答案是肯定的,美國是在預言中。



沒有留言: