2010年6月29日星期二

目標德黑蘭?以色列、美國準備攻打伊朗

Target Tehran? Israel, US 'prepare to attack Iran'
目標德黑蘭?以色列、美國準備攻打伊朗

西元2010年06月28日 3:12
Reports are circulating that the U.S is amassing a greater military presence in the Middle East. The alleged build up is also rumoured to involve the Israeli use of Saudi Arabian air space. It's thought by some to be in preparation for an attack on Iran.
報告在流通,美國正在中東積累更大的軍事存在,宣稱的軍事建立亦傳聞涉及以色列使用沙特阿拉伯領空,一些人認為是在準備對伊朗的攻擊。


報告:以色列空軍降落沙特基地:美軍近伊朗邊境

'沙特允許使用領空作伊朗戰爭'

沒有留言: