2011年8月19日星期五

你沒被告知的2012真相;時鐘在2011年9月25日走盡

2012 The TRUTH You're NOT being TOLD The clock runs out Sep 25th 2011
你沒被告知的2012真相;時鐘在2011年9月25日走盡
2011-08-15
Translation by Autumnson Blog

Dec 2012 or sooner? Yes much sooner, the clock runs out September 25th THIS YEAR. The truth the governments of the world are keeping from you. This seminar presented by Alex Retrov and Krystal Alexander-Hille will wake you up to the truth behind the 2012 doomsday prophecy.
Dec 21st 2012 is a fake date created by the 'Illuminati' to catch us completely unprepared for the horrific events to come in September THIS YEAR . The clock runs out this year, NOT 2012. See the overwhelming evidence for yourself!
2012年12月或更快?是的更快,時鐘在今年9月25日走盡,是那真相世界各國政府保持您不知。這次由亞歷 Retrov和克里斯塔爾亞歷山大-Hille作介紹的研討會,將喚醒你2012末日預言背後的真相。
2012年12月21日是由“光明會”創造的虛假日期,以在今年九月我們完全沒有準備恐怖事件的情況下捕捉我們。不是2012年,時鐘在今年走盡,自己看鋪天蓋地的證據!
•800 座FEMA集中營
•四千萬副棺材?
•時速千哩暴風?
•12至15級地震?
•將燒著​​生物生命的伽馬輻射?
•大規模的海嘯、酸雨、所有在表面上的水乾涸、火山爆發、有毒火山灰和火山碎屑爆炸?


David Icke - 2012是騙局!誰在控制誰?為什麼控制系統是不安全的!

新的末日日期!彗星10月16日將帶來結束! (NASA不服氣)

ELENIN和預言:在2011年9月29日“實現”啟示錄十二章?

ELEnin是一宗滅種水平的事件!

你沒被告知的東西 - 九月Elenin連珠可能有的危險

沒有留言: