搜尋此網誌

2011年11月26日星期六

膠狀銀有助於自然地對抗感染

膠狀銀有助於自然地對抗感染
Colloidaal zilver helpt op natuurlijke wijze tegen infecties
Posted on 25 november 2011

(原文荷蘭文,請用翻譯輭件。)
Er zijn tegenwoordig vele manieren om aan je weerstand te werken. Van de bekende griepprik tot de kleine drankjes vol goede bacteriën. En wanneer we daadwerkelijk geïnfecteerd zijn, lossen we dit op door een antibioticakuur te nemen.

Dit terwijl we weten dat de griepprik niet helpt en door het overmatig gebruik van antibiotica zijn veel bacteriën inmiddels resistent geworden tegen dit soort chemische middelen.

Het mineraal dat op natuurlijke wijze in ons lichaam voorkomt en meehelpt om allerlei schadelijke microben onschadelijk te maken is zilver. Om de hoeveelheid zilver in het lichaam op peil te houden is het bijvoorbeeld mogelijk om colloïdaal zilverwater te drinken.

Diverse internationale klinische tests hebben de effectiviteit van colloïdaal zilver bewezen, zonder dat het de goede bacteriën aantast.

自然地
Natuurlijke wijze
Colloïdaal zilverwater bestaat uit gedistilleerd water waarin elektrisch geladen, microscopisch kleine zilverdeeltjes zweven, die gemakkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden.

Het is een middel dat op volkomen natuurlijke wijze werkt en gebruikt kan worden bij infecties maar zeker ook een preventieve functie kan vervullen. Slechts een kleine hoeveelheid per dag houdt de bacteriën buiten de deur.
藥膏
Zalf

Colloïdaal zilverwater is in normale en hoog energetische vorm te verkrijgen, genaamd Colloïdaal Zilver Essence. Colloïdaal zilver is niet alleen erg goed voor de innerlijke mens.

Onze huid, zeker wanneer deze klachten vertoont zoals eczeem, psoriasis, schimmelinfecties en dergelijke, heeft baat bij het gebruik van colloïdaal zilver. Speciaal hiervoor is een zalf op de markt gebracht. Deze zalf is onder andere aangevuld met vitamine A en E, kamille en lavendel.
我們的皮膚,特別如果顯示患有濕疹、牛皮癬、真菌感染和類似的,可以得益於使用膠體銀。這是市場上的一種特殊藥膏,包含了維他命A和E、甘菊和薰衣草等補充軟膏。

Colloïdaal zilver in de Niburu Shop
Nibiru店的膠狀銀

http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2011/11/25/colloidaal-zilver-helpt-op-natuurlijke-wijze-tegen-infecties/

偽科學法典關於膠狀銀是錯的

必讀: 銀之寶貴 能殺死 650種致病微生物

膠狀銀的好壞 觀點

50個經典中醫養生方

沒有留言: